Back to Top Back to Top Back to Top
Odoo afbeelding en tekstblok

Business moet groeien...

Een bedrijf zonder ambitie is geen lang leven beschoren, je moet weten waar je voor staat, voor wie je dat doet en daar de beste prestatie leveren waar je klanten blij van worden. Een bedrijf heeft een verhaal en heeft een team nodig die dit verhaal met één stem verteld. 

Veranderingen in de markt vragen flexibiliteit en het vermogen te begrijpen waar uw klanten naar toe bewegen. Interne processen, samenstelling van het team, wie doet wat, nieuwe markten en nog veel meer zaken bespreken we in sessie waarin we met u op zoek gaan naar het volgende niveau.   

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Business analyse

Bedrijfsanalyse is een onderzoeksdiscipline voor het identificeren van bedrijfsbehoeften en het bepalen van oplossingen voor bedrijfsproblemen. Oplossingen bieden vaak een component voor de ontwikkeling van softwaresystemen, maar kunnen ook bestaan ​​uit procesverbetering, organisatorische verandering van strategische planning en beleidsontwikkeling.

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

Financiering

Als je een bedrijf start of verder wilt groeien met een bestaande onderneming dan is de kans groot dat je extra geld nodig hebt of dit op andere wijze organiseert. Er zijn veel mogelijkheden en wij hebben hier de nodige hulp voorhanden. hoe benader bijvoorbeeld particuliere investeerders of waar vraag een subsidieregeling aan.

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Team building

Bij het opzetten van teams denken leiders na over de prestaties en effectiviteit van hun leden. Het bouwen van effectieve teams vereist echter meer dan een abstracte toewijding aan teamwerk; het vereist duidelijke procedures,hulpmiddelen en systemen, maar ook de input van managers om deze te verbeteren.

Back to Top

Aanvraag voor business development

Verstuur
Back to Top Back to Top Back to Top Back to Top Back to Top Back to Top Back to Top Back to Top